Vierkantshoeve Gijzenzele

✓ Ervaren makelaar met grondige kennis van de omgeving ✓ Professionele begeleiding en bemiddeling ✓ Up-to-date aanbod online


Interesse in een landelijke vierkantshoeve in Gijzenzele? Neem dan contact op met DE GEYTER. Wij zijn de ervaren vastgoedmakelaar in Oosterzele en omgeving. Wij staan u bij in de zoektocht naar het huis van uw dromen.

Contacteer ons!

Is uw droomhuis een vierkantshoeve in regio Gijzenzele?

De vierkantshoeve is een traditionele bouwvorm die u ook in de omgeving van Gijzenzele terugvindt. Bent u geïnteresseerd in deze unieke woonvorm en wilt u graag wonen in een huis in deze stijl? Onze ervaren makelaars gaan graag samen met u op zoek naar een vierkantshoeve in Gijzenzele en omgeving. DE GEYTER is gevestigd in Oosterzele en heeft dus een uitstekende kennis van de omgeving, inclusief deelgemeente Gijzenzele. Zo vinden we altijd een woning in deze omgeving die aansluit bij uw wensen. Heeft u reeds interesse in een vierkantshoeve in regio Gijzenzele? Dan dient ons kantoor graag als bemiddelaar tussen uzelf en de verkoper.

Stel uw vragen of maak een afspraak

Maak telefonisch een afspraak met onze vastgoedmakelaars. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen voor een vierkantshoeve in Gijzenzele en omgeving, waarna wij voor u op zoek gaan. Heeft u nog vragen? Ook deze mag u telefonisch aan ons stellen via +32 9 362 45 00  of via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

Aankoopmakelaar | Appartement Melle | Appartement verkopen Gijzenzele